Societatea Procontra a fost infiintata in anul 1993, fiind printre primele 5 societati cu capital privat romanesc care-si desfasurau activitatea in domeniul serviciilor de reparare si intretinere a echipamentelor electrice. Activitatea principala este reprezentata de reparatii motoare electrice cu puteri pana la 250kW CA tensiuni pana la 1000V si transformatoare electrice cu puteri pana la 15kVA tensiuni pana la 1000V.

In patrimoniul societatii putem enumera:

 • atelier bobinaj;
 • atelier mecanic;
 • cuptor electric pentru uscat;
 • baie de scufundat pentru lacuit;
 • stand de verificari si probe;
 • aparate de masura si control;
 • utilaje de ridicat si transportat in incinta unitatii;
 • autovehicul pentru transport;
 • 2 magazii si 1 depozit, necesare depozitarii materiilor prime;
 • alte echipamente si scule specifice domeniului de activitate.

EXPERIENTA reparatii motoare electrice

Procontra este o societate comerciala de prestari servicii cu o experienta consacrata in piata de profil, atat local cat si national. Politica societatii pe termen lung si schimbarile pietei din cursul acestor ani, ne-au orientat si mai mult asupra clientilor, venind in suportul acestora cu pachete de servicii, consultanta, diagnosticare, transport, etc, predefinite sau personalizate in functie de fiecare client in parte.
Alt rezultat atins in urma acestor actiuni concretizandu-se in asigurarea serviciilor de rebobinare si mentenanta pentru o gama cat mai diversificata de motoare electrice CA, transformatoare precum si alte echipamente a caror functionare implica campul magnetic.

Echipa Procontra este una dinamica, experienta de peste 25 de ani a unor colegi complentandu-se cu forta de munca si dorinta de invatare si perfectionare a altora. Cursurile de specialitate, experienta si indemanarea echipei se traduc pentru clientii nostri prin calitate ridicata, costuri scazute implicit preturi competitive si rapiditate in executie.

CERTIFICARI DE CALITATE/DIPLOME rebobinari

Procontra, societate nationala, aduce valoare clientilor prin servicii de calitate si suport tehnic acreditat. In 2004 RENAR(Asociatia de Acreditare din Romania) certifica implementarea si mentinerea Sistemului de Management al Calitatii conform standardului SR EN ISO 9001:2001 de catre Procontra Galati.

Certificat SRAC pentru Sistemul de Management al CalitatiiCertificat servicii reparatii_SRAC

Strategia de dezvoltare pe termen lung a determinat ca in anul 2004, Societatea Romana pentru Asigurarea Calitatii(SRAC), organism national de certificare a sistemelor de management, partener IQNet Ltd, acreditat de RvA (Olanda), ESYD (Grecia), RENAR (Romania), OLAS (Luxembourg) si CAECP (Republica Moldova), sa acrediteze societatea Procontra prin certificatul nr.1968 din 25 iunie 2004, valabil pana in 25 iunie 2007, pentru implementarea standardului SR EN ISO 9001:2001.        In anul 2007 s-a obtinut certificarea SRAC conform standardului SR EN ISO 9001:2001 cu certificatul nr. 1968/1 emis la 11 iulie 2007, valabil pana la 11 iulie 2010.

In prezent Procontra detine certificatul nr. 1968/2 din 13 iulie 2010 pentru Sistemul de Management al Calitatii conform standardului SR EN ISO 9001:2008 valabil pana la 13 iulie 2013.

Certificat IQNet pentru Sistemul de Management al Calitatii

Certificat servicii reparatii_IQNETIQNet(The International Certification Network), retea mondiala formata din cele mai importante organisme internationale de certificare, a emis in parteneriat cu SRAC certificatul nr. RO - 1968 din 25 iunie 2004 pentru sistemul de management al calitaii ISO 9001:2001. Acesta a fost reinoit cu certificatul nr. RO - 1968 din    11 iulie 2007.

In prezent Procontra detine certificatul IQNet                   nr. RO - 1968 din 13 iulie 2010 pentru sistemul de    management   al    calitatii     conform     standardului     ISO 9001:2008 valabil pana la 13 iulie 2013.

 

 

Locul 1 Top Afaceri Romania, Judetul GALATI

diploma_locul_1_servicii reparatii

Locul 2 Top Afaceri Romania Microintreprinderi, Judetul Galati

diploma_locul_2_servicii reparatii

Locul 2 in Clasamentul Camerei de Comert, Industrie si Agricultura din Galati

diploma servicii reparatii

 

Colaboratori procontra

Colaborarile, prin definitie, au un rol important in realizarea strategiilor propuse, influentele lor fiind diferite. Astfel, nu ne-am orientat pe un anumit segment de clienti si putem oferi servicii incepand de la micile intreprinderi pana la marile corporatii din Romania.

Experienta de peste 18 ani in piata de profil ne-a determinat sa atingem niveluri ridicate de calitate in serviciile oferite si o abordare a unui segment cat mai diversificat de clienti din domenii si industri ca:

 • institutii publice:
  • administratii publice;
  • institutii de invatamant;
  • spitale, etc.
 • ind. Alimentara/Carnii;
 • ind. Textila;
 • ind. Medicamentului;
 • ind. Chimica;
 • ind. Lemnului;
 • ind. Metalurgica/Siderurgistica;
 • ind. Miniera/Petroliera.

Aceste rezultate sunt o confirmare a profesionalismului si a dedicarii manifestate de societatea Procontra in dezvoltarea serviciilor de profil la cele mai inalte standarde, devenind in timp partenerul de incredere atat al unor companii nationale cat si multinationale.

Creat de Anli IT Consult